Tjekliste til Mesa-site

Tjekliste – hvad skal besluttes og leveres

Struktur på sider

Du skal vælge, hvordan siderne skal se ud. Du kan vælge mellem disse 4 layouts. Vi snakker selvfølgelig om det på opstartsmødet.

4 mesawordpress sidetemplates

Logo

Vi skal bruge jeres logo. Her er de formater, som vi kan bruge ( i prioriteret rækkefølge)

  1. Illustrator-fil i vektor
  2. Photoshop-fil
  3. En png-fil i minimum 400 pix bred (højde er lige meget)

Farver

I skal vælge en farve, som bruges på sitet. Farven skal bruges til links og markeringer. Peytz & Co vælger sekundær-farve udfra den farve I har valgt. I skal også vælge baggrundsfarve. Vi hjælper gerne med farvevalg på opstartsmødet, hvis I ikke har brug for det. Vi vil gerne have farve-koden i et af 3 formater: Rgb, smyk eller #123454

Font

Hvis I allerede har købt en font, som I gerne vil bruge, så skal I sende filen til os, eller sende login-oplysninger til det sted, hvor I har købt fonten. Hvis I ikke har en font, kan I vælge en på denne liste:

 

Kontaktpersoner

Vi vil gerne have navn og email på de personer, som er involveret i projektet hos jer. Det skal være personer, som kan levere materiale og træffe beslutninger om sitet løbende. Vi bruger Basecamp til kommunikation om projektet. Basecamp er et online projektrum, hvor vi i projektet kan uploade materiale til hinanden, lave lister sammen og afklare problemstillinger.