Hvad er Mesa

Mesa er et light WordPress site.

Vi har udviklet Mesa til de af vores kunder, som har behov for et overkommeligt webiste – økonomisk og operationelt – med samme høje tekniske standard som ellers og med den gode brugervenlighed fra WordPress.

Med Mesa har vi truffet de nødvendige beslutninger for dig og defineret rammerne for dit nye site. Antallet af muligheder og dermed beslutninger minimeres for dig og der bliver kort fra aftale til leverering.

Derfor kan vi reducere vores og din tid i processen = lav pris og lille indsats fra dig.

Du skal koncentrere dig om om at vælge sidetemplate, farver, skrifttyper, billeder og tekst og fokusere på budskaber og indhold.

På den måde får du et professionelt website og en lean proces for 25.000 kr.

Hvad er indeholdt i Mesa?

Et Mesa website er responsivt og optimeret på tværs af devices, så det fungerer godt på desktop, iPad og smartphone – og i alle nyere browsere.

Mesa-websitet er også søgemaskineoptimeret (SEO), så dit website bliver fundet af dine brugere.

Layoutet er fleksibelt med fire forskellige visninger (teaserformater), som du selv kan sammensætte til en lang række forsidelayouts. Udover forsiden får du også kontaktside/formularside, blogside/liste-side, et galleri og artikelsider.

Redigerings-interfacet er intuitivt og fleksibelt og tilgås via en browser, hvor du selv indsætter tekster og billeder samt styrer brugere og deres adgangsniveauer. Peytz & Co hoster websitet og sikrer, at det kan håndtere store mængder besøg. Og inden det overdrages til dig, holder vi en workshop, så du lærer de vigtigste funktioner godt at kende.

Når dit website hostes hos Peytz & Co, har du også direkte adgang til at udvide dit site med ny funktionalitet, hvis behovet opstår hen ad vejen.

Du skal selv levere indholdet på sitet – altså tekster og billeder.

Hvordan får jeg så Mesa?