Et blogindlæg om at skrive en blog

| |

Kategorier

How to, Tips og tricks
|
Here’s another one

Her er første indlæg på bloggen på sitet. Som det fremgår, kommer der automatisk udgivelsesdato på, og det er ‘Peytz & Co’, der er forfatteren til indlægget. Du kan bruge bloggen til at skabe et tidsmæssigt forløb i din kommunikation til dine brugere og kunder. Men bloggen er af natur lidt krævende og skal fodres løbende; det skal du overveje om du vil og kan bruge ressourcer på – helst før du starter.

Du kan gøre dine blogindlæg nemmere at finde for læseren ved at bruge kategorier og tags, som læseren kan søge blandt dine blogindlæg på kryds og tværs af. For at forklare hvordan de kan anvendes, bruger vi her pizzaria eksemplet: Kategorier bruges til at inddele pizzaerne efter gruppe (svinekød, oksekød, vegetar, fisk, indbagt m.v.), og tags refererer til ingredienserne, der går på tværs af kategorierne (pepperoni, gorgonzola, artiskok, kebab, ananas m.v.). På den måde kan man både søge efter alle pizzaer med svinekød, alle dem på tværs af kategorier, der har ananas i, samt begge typer inddelinger på en gang, så man kan finde en Hawaii pizza.

Du kan også benytte det gratis WordPress plugin, Yoast, som med trafiklys indikatorer giver dig real-time anbefalinger til, hvordan du gør den konkrete tekst, du arbejder på, mere SEO-venlig, så den kan komme højere op i søgemaskineresultaterne. Det gælder bla. optimering af siders indhold, billedtitler, metabeskrivelser og meget mere.